Csak színház és más semmi

Dramedy / 2016-2020

Rendező: Nagypál Orsi, Miklauzic BenceForgatókönyvíró: Divinyi Réka, Goda Krisztina Zeneszerző: Balázs Ádám Operatőr: Babos Tamás, Gibárti Viktor Vágó: Mezei Áron

Első évad


A sorozat a színház világába kalauzolja el a nézőket. Három szatirikus hangvételű történetszál bonyolódik párhuzamosan, amelyek alkalmanként összefonódnak. A történet kereteit egy színházi bemutató adja, az olvasópróbától a premierig. A szereplők az előadásban dolgozó színészek, illetve színházi szakemberek. Fő helyszíneink is mind a színházhoz kötődnek, színpad, öltözők, kelléktár, irodák, büfé csak néhány külsőt és nem közvetlenül a színházhoz kapcsolódó helyszínt használunk.
Szereplők:Schell Judit, Csányi Sándor, Szávai Viktória, Szervét Tibor, Lovas Rozi, Géczi Zoltán, Mikecz Estilla, Pálos Hanna, Vecsei Miklós, Udvarias Anna, Dengyel Iván, Fesztbaum Béla, Urbanovics Krisztina, Alexics Rita, Sipos Vera, Fehér Tibor

Második évad


A színház minden eddiginél nagyobb anyagi gondokkal küzd, Dénes attól fél, ha nem talál sürgősen egy támogatót, az éved végére csődbe mennek. Bár Dénes szeretné házasságát rendbe hozni, valódi megbánás még sincs benne. Petra sértett és nem kér Dénesből. Úgy érzi, ha már hirtelen független lett, bepótolja azokat az éveket, amiket Dénes mellett kihagyott, de valahogy mégis keserű szájízzel kezd el randizgatni.
A siker érdekében Dénes elveszi Barnától a Lakásfoglalók rendezését, és Mátét a producer fiatal unokaöccsét bízza meg vele.
Szereplők:Csányi Sándor, Schell Judit, Szávai Viktória, Szervét Tibor, Klem Viktor, Mikecz Estilla, Lovas Rozi, Tenki Réka, Mészáros Béla, Pálos Hanna

Harmadik évad


Miklós átvette a színház irányítását, és bejelenti, hogy új művészeti vezetőt hoz. Dénest lefokozza, ideiglenesen maradhat helyettes, de csak amíg nem találnak a helyére mást. Hamarosan megérkezik az új művészeti vezető, aki nem más, mint Erzsébet.
Megszületik Alinda és Barna kisbababája. Mindketten kimerültek, hetek óta nem alszanak rendesen. Alinda szeretne továbbra is játszani a színházban, azonban ezt Barna ellenzi, úgy gondolja, Alinda nem tudna elég időt fordítani a kisfiukra. Ezt konfliktust fokozza Barna édesanyja Cili, aki folyamatosan Alinda ellen hangolja a fiát.
Petra azzal a szándékkal tér haza Amerikából, hogy rendbe hozza a kapcsolatukat Dénessel. Dénes azonban furcsán viselkedik, titkolózik, gyenge ürügyekkel kivonja magát a közös programok alól. A színházban elkezd terjedni egy pletyka Dénesről és az új koreográfusról, Samuról, amiért feltűnően közeli viszonyban állnak egymással. Dénes nem bízik Miklósban, megbízza Esztit, hogy nyomozzon utána, aki hamarosan terhelő bizonyítékokra is bukkan.
Szereplők:Csányi Sándor, Schell Judit, Szávai Viktória, Szervét Tibor, Mészáros Béla, Mohai Tamás, Osváth Judit, Dobó Kata, Bánsági Ildikó, Szabó Erika

Negyedik évad


A Csak színház és más semmi negyedik évadában új kihívás elé néz a színház társulata. A Komédiás Színház immár magánkézbe került. Dénes (Szervét Tibor) úgy dönt, felújíttatja az épületet, ezért a munkálatok elvégzése alatt a társulatnak egy új helyre kell költöznie.
A Komédiás új bemutatójára készül, a Napfény hotel című zenés darabra, aminek a főszerepére felkérnek egy ismert, fiatal popsztárt, Kozma Alexet (Ember Márk). A női főszerepre visszahívják Lilit (Mikecz Estilla), aki hamarosan összetűzésbe kerül a nagyképű celebbel. Lili helyzetét tovább bonyolítja, hogy a darabot Máté (Klem Viktor) rendezi, akivel idő közben szakítottak.
Petra (Szávai Viktória) regényírói babérokra tör, egy dokumentum regényen dolgozik a Komédiás életéről, ami számtalan titkot és kínos történetet tartalmaz. Mivel a regény miatt elhanyagolja a színházi munkáját, Dénes alkalmaz egy lelkes dramaturg gyakornokot, Kingát (Mentes Julcsi), hogy segítsen Petrának.
A színház felvételt hirdet új színésznői posztra. A válogatáson két lány is hasonlóan tehetségesnek bizonyul, így Rebekának (Tóth Eszter) és Tinának (Réti Nóra) bizonyítania kell, aki tehetségesebb, állandó szerződést kap a színházban. A két lány között kíméletlen versengés veszi kezdetét.
Szereplők:Szávai Viktória, Bánsági Ildikó, Szervét Tibor, Ember Márk, Mikecz Estilla, Klem Viktor, Réti Nóra, Mentes Júlia, Tóth Eszter, Csernák János, Schell Judit, Csányi Sándor

Munkáink

Mozi - Sorozat - TV filmek