ECC-PECC

tévéfilm, vígjáték / 2021 / 1h 22m

A Pesti Globe-ba új igazgató érkezik, aki furcsa vezetői elvekkel próbálja megmenteni a színházat, ám hamar konfliktusba kerül a főrendezővel, aki grandiózus premierre készül. Vajon bukás lesz a vége?

Rendező: Madarász Isti
Cast:
Hamar Imre: Szervét Tibor Majoros Bálint: Pindroch Csaba György Zsolt: Csöre Gábor Luca: Gubás Gabriella Gábor: Ember Márk Laci bácsi: Hunyadkürthy István Titkárnö: Eszter Tóth Szalai: Viktor Nagy Színész 1.: Zayzon Zsolt Színész 2.: Udvarias Anna Színész 3.: Mórocz Adrienn Margit: Márta Martin

Szinopszis:

Bálint, a színház Járai díjas főrendezője úgy tudja, hogy ő lesz a leköszönő színházigazgató utódja. A színház tulajdonosa, Szalai azonban egy régebbi, de teljesen más területről érkező, színházi tapasztalatokkal nem rendelkező emberét, Hamar Imrét kéri fel igazgatónak. Bálint épp a nagyszabású Rómeó és Júlia bemutatóra készül színészeivel, amikor a próbát Imre félbe szakítja, hogy bemutatkozzon és vázolja az új helyzetet… Új vezető, teljesen más vezetési elvek. Meg lehet menteni a csőd szélére került magánszínházat?

Munkáink

Mozi - Sorozat - TV filmek